Sykle til jobben

Vi synes all aktivitet fortjener oppmerksomhet fordi all bevegelse bidrar til bedre helse. Målet med kampanjen er å få flest mulig i aktivitet.


Disse Gatene I Sentrum Far Sykkelfelt I 2019 Aftenposten

5 hours agoSykle til jobben.

. Sykle til jobben app. Her får du gratis sykkelservice av. Sykle til jobben app.

Logg inn med Facebook Kontakt. Bli med på aktivitetskonkurransen sykle til jobben. Kampanjeperioden er fra 19.

Vi markerer at Sykle til jobben er i gong og inviterer til gratis sykkelservice ved rådhuset på Straume frå 1500 til 1800. 3 hours agoNå går startskuddet for den aktive våren. Sykle til jobben er en årlig aktivitetskampanje med mål om å få flest mulig i mest mulig hverdagsaktivitet.

Gjer deg klar for Sykle til jobben. Sykle til jobben er en årlig kampanje med mål om å få flest mulig i aktivitet. Dette er en lavterskel sosial miljøvennlig unik og morsom konkurranse.

Syklegåløpe til UiO - Våren 2022. Kampanjeperioden er fra 19. Under kampanjen frå 19.

Sykle til jobben er en årlig kampanje som arrangeres av Bedriftsidretten. Blir du en av dem som skal tråkke i vei til jobben - eller være ekstra aktiv på fritiden de to neste månedene. I kampanjen kan du registrere all aktivitet og selvfølgelig det du gjør til og fra jobb.

David Larivière Unsplash. Dansing løping svømming klatring. Hjem Toppliste deltakere Toppliste lag Toppliste bedrifter Poengsystem Kampanjestatistikk.

Bli med Inviter en kollega. Logg inn med Facebook Kontakt oss FAQ Personvern og. I kampanjeperioden registrerer alle.

Logg inn eller registrer deg med din e-postadresse. November 16 at 253 AM. 1813 52 30444 Bankkonto.

Kampanjens siste utfordring er rett og slett og registrere minimum 3 sykkelturer i løpet av uke 24. Juni registrerer du all fysisk aktivitet både til og frå jobb og på fritida. Kampanjeperioden er fra 20.

I fjor syklet vi over 200 ganger rundt jorda. Logg inn eller registrer deg med din e-postadresse. Sweco er en av flere bedrifter som tilbyr sine ansatte gratis sykkelservice to ganger i året.

Deltakere kan oppnå max 3 poeng på en dag og poengene til dine registrerte aktiviteter akkumulerer og. Tast inn din epostadresse og ditt mobilnr for å gå videre. Del bildene dine sykletiljobben wwwsykletiljobbenno.

Kontakt oss FAQ Personvern og brukervilkår Hva er Sykle til jobben. HVA ER SYKLE TIL JOBBEN. Vi ønsker at aksjonen bidrar til økt fysisk aktivitet blant UiOs ansatte samt å være med på å holde antallet som bruker offentlig kommunikasjon så lavt som mulig i den smittesituasjonen vi har i Norge nå.

Sykle til jobben er en årlig kampanje med mål om å få flest mulig i aktivitet. I løpet av morgentimene i dag har nesten 25 000 nordmenn registrert seg i Sykle til jobben. Du kan registrere all aktivitet og konkurransen er gratis for bedrifter og innbyggere i Frogn.

Sykle til jobben 2022 Arrangør Norges Bedriftsidrettsforbund Periode. Torvgata 1 2500 Tynset Orgnr. Sykle til Jobben - Austrheim.

Gorm Kallestad NTB. En mann pågripes under en protest mot økende prisvekst i Indias hovedstad New Delhi i slutten av mars. Tast inn din epostadresse for å gå videre.

I dag har ENDELIG Knut Arild Hareide fått åpne aksjonen i egne høye person ikke bare gjennom Harald Eia i 2005 朗. Ukraina-krigen har bidratt til å presse opp inflasjonen mange steder i. Dette er en lavterskel sosial miljøvennlig unik og morsom konkurranse.

5 hours agoSykle til jobben -Norges største aktivitetskonkurranse. Sykle til jobben app. Kampanjeperioden er fra 20.

Sykle til jobben er ein lavterskel sosial miljøvennleg unik og artig konkurranse med mål om å få flest mogleg i aktivitet. Har man hjemmekontor kan man registrer om man har fysisk aktivitet på minimum 30 minutter. Oslo kommune lanserer en ny tilskuddsordning der bedrifter kan søke om støtte til sykkelservice på jobben og kjøp av piggdekk til ansattes sykler.

Bare timer etter oppstart har nesten 25000 personer registrert seg og over 1300 mil er tilbakelagt. Dette er en lavterskel sosial miljøvennlig unik og morsom konkurranse. Sykle til jobben heter kampanjen men all fysisk aktivitet teller - både på jobb og på fritiden.

2022 1509 Oppdatert 19. Sykle til jobben starter i dag. 18892 likes 2 talking about this.

Sykle til jobben er en årlig kampanje med mål om å få flest mulig i aktivitet. Tast inn din epostadresse for å gå videre. Nesbyen kommune er en gratiskommune noe som vil si at innbyggere og bedrifter i.


Lod In Arealplanlegging Regnbed Garasje Gress


Blankenese En Perle Ved Hamburg Reise Natur Verden


Opplev Tysklands Riviera Fra Sykkelen Reise Reisetips Natur


Opplev Tysklands Riviera Fra Sykkelen Reise Reisetips Natur


Pin Pa Mat


6 Tern Eclipse P9 1 100 24 White Red Performance Bike Folding Bike Folding Bicycle


Opplev Tysklands Riviera Fra Sykkelen Reise Reisetips Verden


Bli Med Pa Sykle Til Jobben Aksjonen Sykle Jobb Trening


Pin By Jeff Forbes On Vollapark Campus City Photo Towns Campus


Blankenese En Perle Ved Hamburg Reise Reisetips Verden


Pin Pa Travel Tips From Germany


Pin Pa Travel Tips From Germany


Tern Eclipse P24h Folding Bike Folding Bike Bike Performance Bike


Pin By Jeff Forbes On Vollapark Campus City Photo Towns Campus


Opplev Tysklands Riviera Fra Sykkelen Reise Reisetips Verden


Dette Er En Fin Sykle Til Jobben Sykkel City Bike Urban Bike Ghost Bike


Opplev Tysklands Riviera Fra Sykkelen Reise Reisetips Natur

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel